'Verzoening tussen Karsdorp en Roma nadert'

Reacties

Rick Karsdorp zou op de weg terug zijn bij AS Roma. De rechtsback was in november uit de gratie gevallen in het Stadio Olimpico, maar inmiddels zou de club stilaan overwegen om toch weer gebruik te maken van zijn diensten.

'Verzoening tussen Karsdorp en Roma nadert'
© Pro Shots

Volgens Sky Sport Italia is Karsdorp inmiddels weer onderdeel van de selectie. Dat is verrassend, gezien de harde woorden die trainer José Mourinho voor hem in petto had na de wedstrijd tegen Sassuolo, vlak voor het WK begon. Karsdorp was volgens de Portugees een 'verrader', die maar snel een andere ploeg moest gaan zoeken. Woeste aanhangers van de Giallorossi kwamen hem thuis lastig vallen, maar de man uit Schoonhoven bleef toch bij Roma.

Nu zou Mourinho gekalmeerd zijn en de Nederlander toch weer in de arm nemen, gelet op het volle programma van de Conference League-bekerhouder. Naast de Serie A hervatten de Romeinen over twee weken het Europese avontuur. In de Europa League is Red Bull Salzburg de tegenstander.

Behalve met Karsdorp kwam Roma recentelijk in conflict met nog een van de eigen spelers. Het water tussen de club en Nicolò Zaniolo lijkt nog een stuk dieper. Berichten uit Italië wijzen erop dat Roma Zaniolo uit de Europa League-selectie gaat schrappen. De spelerslijst wordt binnenkort bekend.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.