Verwarring tijdens WK-duel Brazilië: wil de echte Neymar opstaan?

Reacties

Een golf van opwinding gierde tijdens het WK-duel tussen Brazilië en Zwitserland (1-0) door het stadion. Vele toeschouwers keken raar op toen de geblesseerde Neymar voor aanvang van de wedstrijd op de tribune leek plaats te nemen.

Verwarring tijdens WK-duel Brazilië: wil de echte Neymar opstaan?
© Screenshot NPO1
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Op de tribunes was er aandacht voor de bijzondere supporter, die zowat onophoudelijk werd gefotografeerd. Was het Neymar die op de tribune zat van Stadium 974? Nee, luidt het antwoord. De persoon in kwestie was Eigon Oliver, een bekende look-a-like van de Braziliaanse vedette.

En de echte Neymar dan? Die bekeek de wedstrijd van Brazilië tegen Zwitserland op de tv in het spelershotel. Dankzij een laat doelpunt van Casemiro plaatsten de Brazilianen zich voor de achtste finale (1-0).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.