'Vertrokken Dybala wil nog 54 miljoen euro van Juventus'

Reacties

Paulo Dybala en Juventus komen mogelijk in de rechtszaal tegenover elkaar te staan. De Argentijnse aanvaller heeft naar eigen zeggen nog recht op 54 miljoen euro.

'Vertrokken Dybala wil nog 54 miljoen euro van Juventus'
© Pro Shots

Dybala vertrok afgelopen zomer transfervrij bij Juventus om bij AS Roma zijn carrière een vervolg te geven. Maar van een afscheid in goede harmonie lijkt geen sprake. Volgens Il Corriere della Sera en La Repubblica krijgt het vertrek nog een juridisch staartje met mogelijk flinke financiële gevolgen voor Juventus.

Naast een bedrag van bijna vier miljoen euro voor een niet nagekomen afspraak zou Dybala een claim van ruim vijftig miljoen euro hebben neergelegd bij Juventus. Dat is het verschil tussen zijn huidige contract in Rome en wat hij zou verdienen in Turijn. Want er zou begin 2022 al een akkoord zijn geweest over een verlenging van zijn aflopende Juventus-verbintenis met vijf jaar.

Tot een bezegeling van die afspraken kwam het niet. Na het vastleggen van Dusan Vlahovic zag Juventus namelijk af van het verlengen met Dybala, die volgens zijn advocaat Luca Ferrari in februari op alle essentiële onderdelen tot een vergelijk was gekomen met De Oude Dame.

Bekijk hier al onze video's
Meer Juventus
Meer over Juventus
Meer P. Dybala
Meer over P. Dybala
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.