Vertrekkende Gerbrands benoemd tot erelid van PSV

Reacties

Toon Gerbrands is door PSV benoemd tot erelid van de club. De algemeen directeur nam na afloop van het afgelopen seizoen na acht seizoenen afscheid van de Eredivisionist. Naar aanleiding van zijn dienstverband is de voormalige volleybalcoach nu erelid geworden.

Vertrekkende Gerbrands benoemd tot erelid van PSV

Ron Verkerk, verenigingsvoorzitter van PSV, voltrok de plechtigheid. Dat meldde hij op Twitter. De aftredende Gerbrands is tot 1 juli officieel nog in dienst van PSV, maar droeg zijn werkzaamheden al over aan opvolger Marcel Brands.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Gerbrands gaf al aan bij PSV te blijven komen. De scheidend topman nam twee seizoenskaarten af bij de Eindhovenaren. Dat liet hij onlangs weten in diverse interviews.

In acht seizoenen onder Gerbrands, die in 2014 Tiny Sanders opvolgde, werd PSV drie keer kampioen. Twee van die titels vonden plaats in zijn eerste twee seizoenen. De laatste werd vier jaar geleden veroverd. Wel won PSV sindsdien nog het bekertoernooi en de Johan Cruijff Schaal.

Bekijk hier al onze video's
Meer Eredivisie
Meer over Eredivisie
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.