Vertrek Messi laat zich voelen: PSG verliest 600.000 volgers op Instagram

Reacties

Lionel Messi speelde zaterdag zijn allerlaatste wedstrijd in het shirt van Paris Saint-Germain. De Argentijn vertrekt uit de Franse hoofdstad, maar doet dat niet alleen. 

Vertrek Messi laat zich voelen: PSG verliest 600.000 volgers op Instagram
© Pro Shots
In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Het afscheid van Messi verliep bepaald niet in stijl. De 35-jarige wereldkampioen kreeg opnieuw een fluitconcert te verduren en verloor tot overmaat van ramp met PSG van Clermont Foot (2-3). De nieuwe bestemming van Messi is nog niet bekend. In de wandelgangen worden met name Barcelona en Inter Miami genoemd als belangrijke kandidaten.

Dat Messi over een omvangrijke fanbase beschikt, bleek na de nederlaag tegen Clermont. Voor aanvang van het duel had PSG op Instagram nog 69,9 miljoen volgers, na de wedstrijd was dat aantal gereduceerd tot 69,3 miljoen. Dat betekent dat (mede) door het vertrek van Messi 600.000 mensen het Insta-account van PSG hebben ontvolgd.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.