Vertrek City-pion bij Cambuur alweer aanstaande

Reacties

Het verblijf van Filip Krastev (20) bij SC Cambuur loopt op zijn einde. De Bulgaarse huurling uit het netwerk van de City Football Group kan tussentijds terugkeren naar zijn vaderland.

Vertrek City-pion bij Cambuur alweer aanstaande
© Pro Shots

Belgische bronnen bevestigen dat City-filiaal SK Lommel – waar de middenvelder onder contract staat – en Levski Sofia in vergaande onderhandeling zijn over een tussentijdse overgang van Krastev.

Van Cambuur hoefde Krastev niet te vertrekken, maar aangezien het perspectief van de Bulgaar in Leeuwarden beperkt is zal de promovendus een tussentijds afscheid niet blokkeren. Krastev wil bovendien zelf graag tussentijds van club verwisselen omdat hij bij Cambuur zeer weinig aan spelen toekomt. De twintigjarige middenvelder kwam tot nu toe pas tot drie invalbeurten namens de promovendus.

In Bulgarije kwam Krastev te boek te staan als toptalent nadat hij als zestienjarige zijn debuut had gemaakt namens Slavia Sofia. Het leverde hem een contract op bij een club uit de City Football Group, maar nadien wist de éénvoudig international zijn talent nooit te bevestigen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer SC Cambuur
Meer over SC Cambuur
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.