'Verrassend goed herstel Mbappé reden tot optimisme voor PSG'

Reacties

Er is bij Paris Saint-Germain toch weer reden tot optimisme over het meespelen van Kylian Mbappé tegen Atalanta Bergamo. De 21-jarige sterspeler herstelt dusdanig goed van zijn enkelblessure, dat de kansen daarop aanzienlijk zijn gestegen.

'Verrassend goed herstel Mbappé reden tot optimisme voor PSG'
© Pro Shots
Atalanta Bergamo
Atalanta Bergamo
1 - 2
PSG
PSG

Dat meldt L'Equipe zaterdagavond. De doorgaans goed ingevoerde Franse sportkrant schrijft in een uitgebreid artikel dat Mbappé ver voor ligt op het oorspronkelijke herstelschema en dat de kans nu meer dan vijftig procent is dat trainer Thomas Tuchel op woensdag 12 augustus een beroep op hem kan doen in de kwartfinale van de Champions League tegen Atalanta.

Het wordt nog steeds een race tegen de klok, maar het is al meer dan waar ze in Parijs aanvankelijk op durfden te hopen. Begin deze week leek het nog nagenoeg uitgesloten dat Mbappé het belangrijke duel met Atalanta zou halen, nadat hij in de Coupe de France-finale tegen Saint-Étienne zijn rechterenkel verstuikte door een overtreding van aanvoerder Loïc Perrin.

PSG meldde afgelopen maandag nog dat Mbappé waarschijnlijk zo'n drie weken aan de kant zou staan, nadat Tuchel ook al zijn zorgen had uitgesproken over de blessure van de rappe aanvaller. Inmiddels gelooft iedereen bij de club erin dat Mbappé toch op tijd fit kan zijn. Het zou een flinke opsteker zijn voor PSG, dat de Champions League winnen al jaren als hoofddoel heeft.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Paris Saint-Germain
Meer over Paris Saint-Germain
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.