Vermoedelijke opstelling Oranje: Van Gaal voert twee wijzigingen door

Reacties

Bondscoach Louis van Gaal lijkt twee wijzigingen door te gaan voeren bij het Nederlands elftal. Davy Klaassen en Jurriën Timber worden in de basis verwacht tegen Ecuador. Bekijk hieronder de hele vermoedelijke opstelling.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Van Gaal voert twee wijzigingen door
© Pro Shots
Nederland
Nederland
1 - 1
Ecuador
Ecuador

Oranje opende het WK met een 2-0 zege op Senegal. Ten opzichte van dat duel lijken Matthijs de Ligt en Vincent Janssen uit de basis te verdwijnen. Klaassen - tegen de Afrikaans kampioen als invaller goed voor een doelpunt - en Timber staan op de nominatie om hen te vervangen. De overige negen spelers krijgen opnieuw het vertrouwen van Van Gaal.

De entree van Klaassen betekent dat Gakpo een linie naar voren schuift. De PSV'er begon tegen Senegal nog als nummer 10, maar in het tweede duel in Groep A een aanvalsduo te gaan vormen met Steven Bergwijn. Oranje neemt het vrijdag in het Khalifa International Stadion om 17.00 uur op tegen Ecuador, dat tijdens de WK-ouverture met 0-2 te sterk was voor gastland Qatar.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Noppert; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; Berghuis, De Jong, Klaassen; Gakpo, Bergwijn.

Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.