Vermoedelijke opstelling Oranje: naast basisplek Memphis nog een wijziging

Reacties

Naast de basisplaats voor Memphis Depay heeft Louis van Gaal nog een verandering in petto bij het Nederlands elftal. De bondscoach lijkt tegen Qatar toch weer terug te vallen op Steven Berghuis op het middenveld.

Vermoedelijke opstelling Oranje: naast basisplek Memphis nog een wijziging
© Pro Shots
Nederland
Nederland
2 - 0
Qatar
Qatar

Van Gaal verklapte maandag al dat Memphis gaat starten tegen Qatar. De aanvaller is fit genoeg om een uur te spelen. 'En dan kun je op je vingers natellen dat hij gaat beginnen', zei de bondscoach tegen de NOS. Memphis vormt waarschijnlijk een aanvalsduo met Cody Gakpo, waardoor Steven Bergwijn uit de basis verdwijnt. Achter hen staat opnieuw Davy Klaassen.

In de jacht naar meer creativiteit op het middenveld kiest Van Gaal tegen Qatar waarschijnlijk weer voor Berghuis naast Frenkie de Jong op het middenveld. De Ajacied startte in de eerste WK-wedstrijd tegen Senegal, maar moest tegen Ecuador zijn plek afstaan aan Teun Koopmeiners. Tegen Qatar zijn de rollen vermoedelijk omgedraaid.

Vermoedelijke opstelling Oranje: Noppert; Dumfries, Timber, Van Dijk, Aké, Blind; Berghuis, De Jong; Klaassen; Gakpo, Memphis.

Poll (gesloten) Wat verwacht jij van Nederland - Qatar?
  • 83% Winst Nederland (8.103 stemmen)
  • 8% Gelijkspel (775 stemmen)
  • 9% Winst Qatar (922 stemmen)
Wil jij alles lezen over het WK en nog dichter bij de actie komen? Word dan nu hier lid van VI PRO en krijg gratis onze exclusieve WK-special (t.w.w. €9,99) bij een maandelijks opzegbaar abonnement.

Ben je al lid van VI PRO? Bestel dan hier de WK-special met 30% korting.
Word nu lid van VI PRO
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Nederland
Meer over Nederland
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.