Verhaar keert na Zuid-Afrikaans avontuur terug in Rotterdam

Reacties

Thomas Verhaar speelt de komende twee seizoenen voor Excelsior. De 31-jarige aanvaller kwam het afgelopen half jaar uit voor Ajax Cape Town in Zuid-Afrika. Hij keert terug in zijn geboortestad, waar hij eerder vier seizoenen voor Sparta Rotterdam uitkwam.

Verhaar keert na Zuid-Afrikaans avontuur terug in Rotterdam

Waar Excelsior-speler Jurgen Mattheij naar Sparta vertrok, kiest ex-Spartaan Verhaar de omgekeerde route. 'Voor sommige mensen zal mijn overstap naar Excelsior wellicht gevoelig liggen, maar ik heb dat zelf totaal niet. Ik ben Rotterdammer en heb een tijd bij Sparta gespeeld. Ik ben echter te weinig voetbalsupporter om daar moeite mee te hebben. Ik ben meer liefhebber van voetbal en Rotterdam. De Eredivisie heeft wat mij betreft drie Rotterdamse clubs nodig, dus daar moeten wij zo snel mogelijk voor zorgen.'

Verhaar was het laatste half jaar actief in Zuid Afrika. 'Een schitterend avontuur en dat had wat mij betreft nog een jaar langer mogen duren. We hadden moeten promoveren met Ajax Cape Town, maar dat is helaas niet gelukt. Daardoor hield het voor mij daar op.'

Verhaar speelde in de jeugd bij VOC, Sparta Rotterdam en Willem II. Daarna speelde hij van 2010 tot 2013 bij VOC. Hij kwam korte tijd op huurbasis uit voor Houston Dutch Lions en speelde vervolgens vier seizoenen voor Sparta Rotterdam, waarmee hij in 2016 kampioen werd van de Jupiler League.

Excelsior werkt woensdag de eerste training van het seizoen af. Naast Verhaar maken dan ook de nieuwelingen Sander Fischer, Kyle Ebecilio en Joël Zwarts hun opwachting.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.