'Vergeten voetballer' Achahbar duikt op bij FC Dordrecht

Reacties

Anass Achahbar traint voorlopig mee met de selectie van FC Dordrecht. De spits heeft sinds zijn vertrek bij NEC nog altijd geen nieuwe club gevonden en houdt zijn conditie op peil in Dordrecht. Een contract is in principe niet aan de orde.

'Vergeten voetballer' Achahbar duikt op bij FC Dordrecht

De carrière van de 25-jarige Achahbar zit al een tijdje in het slop. De aanvaller gold op jonge leeftijd als een groot talent bij Feyenoord, maar ondanks een goede periode in De Kuip bleef een echte doorbraak uit. Bij PEC Zwolle flopte Achahbar vervolgens volledig en ook zijn periode bij NEC was vervolgens geen groot succes.

Achahbar kende cijfermatig met vijftien doelpunten in 25 Keuken Kampioen Divisie-duels nog een prima jaar in het seizoen 2017/18, maar kwam ook regelmatig negatief in het nieuws vanwege disciplinaire problemen. Ook vorig seizoen startte hij prima, om vervolgens vanwege disciplinaire redenen uit de selectie gezet te worden. Bovendien kampte de spits meerdere malen met overgewicht, iets wat hem ook bij PEC al eens overkwam.

Wehrmann
Een speler die de selectie van FC Dordrecht sowieso komt versterken, is Jordy Wehrmann. De momenteel nog geblesseerde middenvelder komt op huurbasis over van Feyenoord, waar hij geen uitzicht had op speelminuten in het eerste elftal. De twintigjarige Wehrmann gold in de jeugd altijd als een groot talent en was aanvoerder van meerdere jeugdelftallen van Feyenoord. Ook was hij international van Oranje Onder-17, Onder-19 en Onder-20.

Technisch directeur
Ondertussen moet FC Dordrecht op zoek naar een nieuwe technisch directeur. Peter Drijver heeft besloten zijn taken per direct neer te leggen. De Schapenkoppen betreuren het vertrek van Drijver, die ondanks verschillende gesprekken met de clubleiding heeft besloten afscheid te nemen van de club. Drijver geeft aan dat de afgelopen periode hem veel kracht heeft gekost en hij daarom stopt. Voorlopig neemt algemeen directeur Hans de Zeeuw de taken van Drijver over.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer FC Dordrecht
Meer over FC Dordrecht
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.