'Verdwenen' Ihattaren duikt op met personal trainer

Reacties

Mohamed Ihattaren heeft van zich laten horen via Instagram. De negentienjarige middenvelder gaf een teken van leven door een post van zijn personal trainer te delen.

'Verdwenen' Ihattaren duikt op met personal trainer
© Pro Shots

Ihattaren repostte een foto met Jordy Best, eigenaar van Best Personal Sport Skills. De foto, die is genomen op het sportpark van Elinkwijk, lijkt erop te duiden dat de voormalig PSV'er individueel werkt aan zijn fitheid. In een uitgebreide reportage van Voetbal International bevestigde zijn zaakwaarnemer Mino Raiola deze week nog dat Ihattaren aan stoppen dacht.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Het verhaal van Ihattaren is bekend. Het gevallen toptalent stapte in de zomer over naar Juventus, dat hem op zijn beurt verhuurde aan Sampdoria. Na een moeizame opstart leek hij zich op te trainen voor zijn debuut bij de Italiaanse club, maar zover zou het niet komen. Ihattaren keerde terug naar Nederland en is sindsdien onbereikbaar voor Sampdoria.

Op VI PRO staan we uitgebreid stil bij het mysterie rondom Ihattaren. In onderstaande video bespreken Stef de Bont en Marco Timmer, die naar Genua was afgereisd om antwoorden te vinden op de vele vragen, de situatie van het negentienjarige talent.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.