Verdonk mogelijk ploeggenoot Guidetti na vertrek bij Feyenoord

Reacties

Calvin Verdonk lijkt op weg naar Spanje. Alavés heeft de beste papieren om de 23-jarige linksback in te lijven na zijn transfervrije vertrek bij Feyenoord. Ook Arsenal Tula, FC Basel, Benevento, Panathinaikos en Rode Ster Belgrado hebben interesse.

Verdonk mogelijk ploeggenoot Guidetti na vertrek bij Feyenoord
© Pro Shots

Daarmee gaat de wens van Verdonk in vervulling. De voormalig jeugdinternational had zijn zinnen al langer op een buitenlands avontuur gezet. Een transfer naar LA Galaxy ketste echter af, waarna er niets anders opzat dan het seizoen op huurbasis af te maken bij FC Twente. Terug bij Feyenoord bleek dat een nieuw contract er niet inzat.

Na een seizoen als basisspeler bij Twente stond Verdonk er echter goed op. Verschillende clubs in de Eredivisie toonden belangstelling, maar de voormalig speler van NEC en PEC Zwolle kan dus ook naar La Liga. Alavés, dat Lisandro Magallán huurde van Ajax, handhaafde zich als nummer zestien op het hoogste niveau van Spanje.

Met John Guidetti staat er al een andere voormalig speler van Feyenoord onder contract bij Alavés. De Zweedse spits speelde het laatste half jaar op huurbasis voor Hannover 96, maar heeft nog een tweejarig contract bij de club van trainer Pablo Machín. Met voormalig Getafe-spits Deyverson kreeg Guidetti er deze zomer een concurrent bij.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.