Verdien Free Bets met inzetten op een topland naar keuze!

ADVERTORIAL – Jack's Casino & Sports biedt jou een prachtige kans tijdens de groepsfase van het WK. Met inzetten op duels van de toplanden kun jij in totaal vijftien Free Bets verdienen! Lees hieronder meer over de actie.

Verdien Free Bets met inzetten op een topland naar keuze!
© Pro Shots

Jack's heeft vijf WK-deelnemers geselecteerd voor deze speciale actie. Het gaat om: Nederland, Frankrijk, Spanje, Duitsland en Engeland. Spelers van 24 jaar of ouder kunnen één land kiezen, maar bijvoorbeeld ook meespelen met alle vijf de grote voetballanden.

Per land kun je drie Free Bets ter waarde van 10 euro per stuk vrijspelen. Het gaat om Live Free Bets, die in te zetten zijn bij competitiewedstrijden op het hoogste niveau van het desbetreffende land. Speel jij bijvoorbeeld met inzetten op de groepswedstrijden van Engeland drie Free Bets vrij, dan zijn deze in te zetten bij Premier League-duels.

- Activeer de bonus in je bonussectie. Doe dit vóór het plaatsen van jouw weddenschappen.

- Plaats op iedere groepswedstrijd van het land een weddenschap van minstens €20, met een minimale odd per selectie van 1.40.

- Gebruik na het WK jouw Live Free Bets.

In totaal kun je dus vijftien Live Free Bets met een waarde van 10 euro per stuk verdienen. Een voordeel voor jou als speler is dat Duitsland en Spanje bij elkaar ingedeeld zijn in Groep E. Bij het duel tussen de Duitsers en de Spanjaarden is maar één weddenschap van minstens 20 euro nodig met het oog op het vrijspelen van de Free Bets.

Met welk land ga jij Free Bets verdienen? Kies je er één, twee, drie of vier uit, of ga je voor de volle buit van vijftien Free Bets? Engeland is het eerste topland dat in actie komt, maandag om 14.00 uur tegen Iran. Daarna is Nederland aan zet met een wedstrijd tegen Senegal. We hebben hieronder de eerste wedstrijden van de vijf geselecteerde toplanden op een rij gezet. 

Ma 21 nov. 2022

Di 22 nov. 2022

Wo 23 nov. 2022

Nog geen Jack's-speler? Voor nieuwe spelers van 24 jaar of ouder is er een speciale welkomstactie: de odd voor een zege van Nederland op Senegal is verhoogd naar 50.00! Bekijk hier de voorwaarden.

Wat kost gokken jou? Stop op tijd. 18+

Online spelen brengt risico's met zich mee. Lees hier onze tips om op een verantwoordelijke en bewuste manier te spelen: VI.nl/verantwoordspelen
Bekijk hier al onze video's