Verbaasde Veldwijk ontkent beschuldiging Faber

Reacties

Lars Veldwijk heeft de uitspraken van zijn trainer Ernest Faber zondagmiddag met verbazing ontvangen. De FC Groningen-trainer vertelde na afloop van het bloedeloze gelijkspel tegen ADO Den Haag (0-0) dat Veldwijk weigerde in te vallen in de slotfase.

Verbaasde Veldwijk ontkent beschuldiging Faber

'De bedoeling was dat ik Lars Veldwijk zou inbrengen, maar Lars besloot dat hij niet meer wilde invallen', zei Faber tegen FOX Sports. 'Morgen gaan we dit even bespreken met de directie', aldus de trainer, die de woede van het Groningen-publiek over zich heen kreeg toen hij in plaats van stormram Veldwijk de Bosniër Ajdin Hrustic inbracht.

'De supporters weten natuurlijk niet dat dit met Lars was gebeurd, dus dan snap ik hun reactie wel, maar het was dus wel de bedoeling om Lars in het veld te brengen. Het is wel vervelend wat je dan allemaal hoort vanaf de tribunes. Misschien moeten we de volgende keer maar inseinen wat er aan de hand is.'

Veldwijk begrijpt niets van die uitspraken. 'Met verbazing hoor ik dat ik vandaag zou hebben geweigerd om in te vallen voor FC Groningen. Hiervan is echter geen sprake. Mij is vandaag niet gevraagd om in te vallen. Ik ben altijd en elke minuut bereid te spelen voor FC Groningen indien de trainer een beroep op mij doet', reageert de 26-jarige spits in een statement op zijn Instagram-pagina.

Bekijk hier de passage uit het interview met Faber over Veldwijk:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.