Veltman maakt deel uit van bijzonder grote trainingskampselectie Ajax

Reacties

Liefst 31 spelers heeft Ajax-trainer Erik ten Hag geselecteerd voor het trainingskamp van de Amsterdammers in de Verenigde Staten. Nieuwelingen Lisandro Magallán en Lassina Traoré sluiten aan, net als de revaliderende Joël Veltman.

Veltman maakt deel uit van bijzonder grote trainingskampselectie Ajax

Veltman raakte vorig jaar april geblesseerd aan zijn knie, de verdediger hoopt in de tweede seizoenshelft zijn rentree te maken. Naast de gebruikelijke namen doet Ten Hag ook een beroep op enkele talenten. Zo is Jong Ajax-keeper Issam El Maach mee als derde keeper en hebben ook onder anderen Jurgen Ekkelenkamp, Ryan Gravenberch, Victor Jensen, Noa Lang en Mitchel Bakker een plek in het vliegtuig. Dat geldt niet voor de onlangs teruggekeerde Mateo Cassierra. Ook Luis Orejuela, die deze maand lijkt te vertrekken bij Ajax, ontbreekt.

VI's Freek Jansen over het jaar van Ajax.

Ajax verblijft deze winter van 5 tot en met 12 januari in Orlando, Florida. De nummer twee van de Eredivisie werkt in deze periode twee oefenwedstrijden af, tegen Flamengo (11 januari) en São Paulo (12 januari). Op 20 januari is SC Heerenveen de eerstvolgende tegenstander in de Eredivisie, vier dagen later staat het bekerduel met de Friezen op het programma.

De volledige selectie:

Andre Onana
Kostas Lamprou
Issam El Maach
Rasmus Kristensen
Joël Veltman
Matthijs de Ligt
Maximilian Wöber
Daley Sinkgraven
Noussair Mazraoui
Daley Blind
Perr Schuurs
Nicolas Tagliafico
Donny van de Beek
Dusan Tadic
Carel Eiting
Zakaria Labyad
Lasse Schöne
Frenkie de Jong
Hakim Ziyech
David Neres
Klaas Jan Huntelaar
Kasper Dolberg
Vaclav Cerny
Lassina Traoré
Dani de Wit
Jurgen Ekkelenkamp
Ryan Gravenberch
Victor Jensen
Lisandro Magallán
Noa Lang
Mitchel Bakker

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Ajax
Meer over Ajax
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.