Veltman geniet weer op Ajax-trainingsveld

Reacties

Joël Veltman (26) heeft ervan genoten weer op het trainingsveld bij Ajax gestaan te hebben. De verdediger mikt nog steeds op een rentree begin januari.

Veltman geniet weer op Ajax-trainingsveld

Ajax-coach Erik ten Hag kondigde maandag al aan dat Veltman zijn langverwachte stappen op het trainingsveld in Amsterdam dinsdag weer zou zetten. De negentienvoudig Oranje-international revalideerde tot vandaag in Zeist, maar gaat zich nu ook weer in Amsterdam melden.

'Dit voelt heerlijk. Als je alleen al aankomt en die jongens ziet trainen, denk je: Daar wil ik uiteindelijk ook weer staan', aldus Veltman, die op 19 april in het duel met VVV-Venlo een zware kruisbandblessure opliep. 'De eerste weken van die revalidatie moet je echt doorheen komen. Daarna wordt het makkelijker.'

'Gisteren heb ik al veel berichtjes gehad van jongens die bij de nationale elftallen zitten', vertelde Veltman bij Ajax TV over zijn ploeggenoten. 'Dan denk je wel: het gaat weer een beetje beginnen. Het gaat richting de honderd procent fit. Ik lig op schema.'

En dat schema betekent een rentree in januari. 'Het zit nu ook nog een beetje tussen de oren. Ik durf nog niet vol de duels aan te gaan, maar dat komt wel. Dit soort trainingen zijn heerlijk', zo besloot Veltman, die nog tot medio 2020 onder contract staat in Amsterdam.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.