Veltman blijft Ajax trouw

Reacties

Joël Veltman speelt ook komend seizoen voor Ajax. De 25-jarige verdediger heeft de intentie uitgesproken om zijn contract te verlengen. Sinds enkele maanden had hij een aanbieding tot medio 2020 in beraad.

Veltman blijft Ajax trouw

De keuze van de rechtsback, die bij Ajax de jeugdopleiding doorliep, om in Amsterdam te blijven is opvallend. Hij kreeg in het voorjaar een aanbieding om te verlengen, maar liet de clubleiding wachten. Veltman heeft nu nog een verbintenis tot medio 2018. 'Normaal is het of bijtekenen of vertrekken, aangezien ik nog maar een jaar heb', sprak Veltman drie weken geleden voordat zijn vakantie begon. 'Dat vind ik ook logisch. Na mijn vakantie zal er duidelijkheid komen, maar de prikkel om een stap te maken is nu wel groter dan voorheen. De aanbieding is een mooi signaal van Ajax, ze willen dat ik blijf, maar het is nu misschien wel een mooi moment om elders te kijken. Maar dan moet ook wel de juiste club voorbij komen, vooralsnog is er niets concreet. Ik wacht wel af en heb geen haast.'

Vanochtend liet Veltman na de ochtendtraining van Ajax op het trainingskamp in Oostenrijk weten dat er snel duidelijkheid zal komen. De Velsenaar, die onder De Boer en Bosz transformeerde van centrale verdediger tot rechtsback, werd in voorbije weken gelinkt aan Crystal Palace. Ajax zal wel op korte termijn afscheid nemen van Kenny Tete, die niet meer is afgereisd is naar Oostenrijk, en in de belangstelling staat van onder meer Olympique Lyon en Crystal Palace.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.