Vejinovic na jaar afwezigheid terug bij AZ: 'Nooit een patiënt geweest'

Reacties

Marko Vejinovic is er klaar voor om AZ ook in de Eredivisie weer van dienst te zijn. De middenvelder is terug van een zware knieblessure en maakte donderdag in de bekerwedstrijd tegen de amateurs van Alcides zijn officiële rentree. 'Die knie voelt fantastisch', jubelde hij na afloop.

Vejinovic na jaar afwezigheid terug bij AZ: 'Nooit een patiënt geweest'

Op 1 oktober 2017, bijna een jaar geleden, sloeg het noodlot toe voor Vejinovic. De middenvelder liep tegen Feyenoord een zware knieblessure op en moest vervolgens maandenlang revalideren. Nu is er eindelijk licht aan het einde van de tunnel. 'Maar ik ben nooit een patiënt geweest', benadrukte Vejinovic voor de camera van FOX Sports. 'Ik ben altijd voetballer gebleven.'

Hij maakte al wat minuten in oefenduels en mocht donderdag voor het eerst weer in een officieel duel van AZ meedoen. 'Het was lekker om na een lange tijd weer minuten te maken, dus ik ben heel blij', zei Vejinovic, die een uur meedeed in de 0-6 zege op Alcides. 'Ik voel de knie helemaal niet en dat is waar het om draait. Ik heb alles kunnen geven, dus het gaat best goed.'

'Dit is voor mij een begin en het smaakt naar meer', vervolgde Vejinovic. 'Het was een periode met ups and downs, maar ik heb mezelf eroverheen kunnen zetten. Of ik zondag mijn rentree kan maken in de Eredivisie? De knie kan het aan, dus het is aan de trainer of hij het aandurft.' AZ speelt zondag de thuiswedstrijd tegen PEC Zwolle.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.