Veertigjarige oud-PSV’er zwaait af na glansrijke carrière

Reacties

Atiba Hutchinson gaat zijn schoenen aan de wilgen hangen. Dat heeft de voormalig PSV’er laten weten in aanloop naar de interland tussen Canada en de Verenigde Staten. De veertigjarige middenvelder neemt afscheid in de Nations League-finale.

Veertigjarige oud-PSV’er zwaait af na glansrijke carrière
© Pro Shots

De veteraan speelde tussen 2010 en 2013 voor PSV. Hutchinson won met de Eindhovenaren de KNVB-beker en verdiende een transfer naar Besiktas. In Turkije was de routinier tien jaar lang een gewaardeerde kracht. Drie keer werd hij landskampioen met de topclub.

Afgelopen jaar was Hutchinson met Canada onderdeel van de ploeg die actief was op het WK in Qatar. In het shirt van zijn land, waarvoor hij 103 interlands gespeeld heeft, neemt hij zondagnacht afscheid. 'Dit is het perfecte moment om afscheid te nemen. Het was geweldig', schrijft de middenvelder via sociale media.

'Ik heb veel goede en minder goede momenten gekend, maar de geweldige momenten overheersen en waren onvergetelijk', vervolgt Hutchinson zijn betoog. 'Er is geen betere manier om afscheid te nemen dan met de wedstrijd van zondag. Ik kijk er naar uit.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.