Veerman legt uit dat hij op eigen verzoek niet bij Jong Oranje zit

Reacties

De naam Joey Veerman ontbrak verrassend in de selectie van Jong Oranje. De smaakmaker van SC Heerenveen is vanwege privéredenen niet bij de Nederlandse beloftes.

Veerman legt uit dat hij op eigen verzoek niet bij Jong Oranje zit
© Pro Shots

Zowel Veerman als bondscoach Erwin van de Looi kreeg vragen over de selectie van Jong Oranje voor de EK-kwalificatiewedstrijden tegen Wit-Rusland en Portugal. Met name het feit dat de middenvelder van Heerenveen er niet bij zat, riep vraagtekens op.

Veerman wil met een verklaring de speculaties de kop indrukken. 'Allereerst wil ik zeggen dat ik het een eer vind om voor Jong Oranje uit te komen', zegt hij op de website van SC Heerenveen. 'Vanwege privéredenen wil ik mijn tijd in de interlandperiodes voorlopig anders besteden. Dit is de reden dat ik niet ben opgeroepen.'

Veerman doet de deur naar Jong Oranje niet dicht. 'Ik focus mij de komende tijd op SC Heerenveen en hoop op een later moment mijn land te kunnen en mogen vertegenwoordigen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.