Veelzeggende woorden van zelfkritische Depay

Reacties

Atlético Madrid heeft nog niet de ware Memphis Depay gezien. En dat beseft de Oranje-international zelf maar te goed.

Veelzeggende woorden van zelfkritische Depay
© Pro Shots
Atlético Madrid
Atlético Madrid
3 - 0
Valencia
Valencia

Memphis, die afgelopen transferperiode Camp Nou verruilde voor Metropolitano, heeft zich de laatste weken opgewerkt tot basiskracht. Na zijn start met enkel invalbeurten kwam hij de laatste drie competitieduels aan de aftrap.

Ondanks zijn twee goals tegen Sevilla is het (nog) geen onverdeeld succes. Memphis haalde ook tegen Valencia het einde van de wedstrijd niet. De aanvaller zelf beseft dat hij nog niet het gewenste niveau haalt.

'Blij met de drie punten, maar - f*cking hell – wat een werk heb ik nog te doen', stuurde Memphis de wereld in. 'Desondanks was het in ons thuis een fantastische avond! De fans gaven ons een heerlijke spirit en energie.'

Memphis meldt zich vandaag in Zeist voor de interlands met Nederland in de strijd om een ticket voor het EK in 2024. Frankrijk en Gibraltar zijn de eerste twee tegenstanders.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer Atlético Madrid
Meer over Atlético Madrid
Meer M. Depay
Meer over M. Depay
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.