Veelbesproken FC Twente geeft zege uit handen tegen Heerenveen

Reacties

SC Heerenveen heeft woensdagavond in een oefenduel gelijkgespeeld tegen FC Twente: 1-1. De club uit de Keuken Kampioen Divisie kwam op voorsprong en de Friezen maakten in de slotfase gelijk.

Veelbesproken FC Twente geeft zege uit handen tegen Heerenveen

De eerste helft kende kansen aan beide kanten, maar geen doelpunten. Zo haalde Heerenveen-verdediger Nicolai Naess een inzet van Tim Hölscher de lijn en kopte Emil Frederiksen aan de andere kant in de handen van keeper Jorn Brondeel na een combinatie met Henk Veerman. Nemanja Mihajlovic zag een treffer afgekeurd worden wegens buitenspel.

Vlak na rust mocht Twente wel juichen toen Ulrich Bapoh de score opende. De van VfL Bochum gehuurde aanvallende middenvelder schoot raak: 0-1. Richting de slotfase had Veerman de gelijkmaker nog op zijn schoen, maar zijn inzet ging voorlangs. Mihajlovic zorgde kort daarna alsnog voor de gelijkmaker op aangeven van Frederiksen.

Bij Twente ging het dinsdag en woensdag vooral over de financiën, want dankzij hulp van de gemeente Enschede en lokale investeerders is de club veilig en kan het weer geld besteden aan de invulling van de selectie.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.