Vechtscheiding eindelijk afgerond: Younes teruggestuurd naar Serie A

Reacties

Eintracht Frankfurt heeft Amin Younes teruggestuurd naar Napoli. Na anderhalf van de twee jaar is de huurovereenkomst daarmee ten einde.

Vechtscheiding eindelijk afgerond: Younes teruggestuurd naar Serie A
© Pro Shots

De 28-jarige Younes was al sinds september 2021 van trainingen en wedstrijden vrijgesteld na een hoogoplopend conflict in de nazomer. Een gesprek over een contract zorgde voor wederzijds onbegrip en nadien ketste een overgang naar Al-Shabab in Saudi-Arabië af.

Deze jaargang kwam Younes alleen in een bekerduel met SV Waldhof Mannheim in actie. Een schril contrast met vorig seizoen, toen de ex-Ajacied helemaal opbloeide en zelfs een comeback in de Duitse nationale ploeg vierde.

'Alle partijen werkten al sinds september aan een oplossing. Die is er nu gevonden. Iedereen kan hiermee leven: de speler, Napoli en Eintracht Frankfurt. We wensen Amin veel geluk in de toekomst', zo meldt sportief directeur Markus Krösche van de Bundesliga-club.

Younes' verbintenis met Napoli loopt nog door tot medio 2023. Onlangs werd de buitenspeler gelinkt aan een transfer naar Serie A-laagvlieger Genoa.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer A. Younes
Meer over A. Younes
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.