Vaste Swansea-kracht Van der Hoorn prijst City de hemel in

Reacties

Mike van der Hoorn kon woensdag niet voorkomen dat ook Swansea City ten onder ging tegen Manchester City (0-4). De verdediger, die een vaste waarde is bij de Premier League-club, is zwaar onder de indruk van het elftal van Pep Guardiola.

Vaste Swansea-kracht Van der Hoorn prijst City de hemel in

Van der Hoorn speelde op 25 november voor het eerst negentig minuten voor The Swans, tegen AFC Bournemouth. In de vier daaropvolgende duels miste de voormalig Ajacied geen enkele minuut.

De 25-jarige verdediger hield zich aardig staande tegen de onverslaanbare koploper in Engeland. Desondanks ging City eenvoudig met de zege aan de haal. Dat is geen schande volgens Van der Hoorn. 'Het is het beste team waar ik ooit tegen heb gespeeld.'

'Met Ajax heb ik tegen Barcelona gespeeld, dat was vergelijkbaar', vervolgde Van der Hoorn tegenover de BBC. 'Maar City is completer, ze zijn atletisch en slim. Ze zijn gewoon de beste en als je ze verslaat is dat geweldig, maar we hebben kunnen zien dat zij superieur waren.'

Sinds zijn overgang vanuit Amsterdam in de zomer van 2016 kwam Van der Hoorn tot 23 optredens in het shirt van Swansea City.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.