Vasco-directeur over Balotelli: 'Voor onze fans wordt hij een soort Maradona'

Reacties

Het is een kwestie van tijd voordat de transfer van Mario Balotelli naar Vasco da Gama definitief wordt. Dat heeft technisch directeur Fabio Cordella nog maar eens verzekerd. Hij denkt overigens dat de aanvaller niet naar Rio de Janeiro komt om te feesten en van het lekkere weer te genieten.

Vasco-directeur over Balotelli: 'Voor onze fans wordt hij een soort Maradona'
© Pro Shots

De nu 30-jarige Balotelli speelde in Europa voor topclubs Internazionale, Manchester City, AC Milan en Liverpool, waarna hij via OGC Nice en Olympique Marseille vorig jaar neerstreek bij zijn jeugdliefde Brescia. Daar liep zijn contract afgelopen zomer echter af, sindsdien was het lang wachten op nieuws rondom Malle Mario. Tien dagen geleden kwam er dan eindelijk een update.

Toen meldde Cordella (sportief directeur van de Braziliaanse grootmacht) namelijk plotseling: 'Mario Balotelli bij Vasco da Gama is geen droom, maar pure realiteit. We werken met zijn zaakwaarnemer om een van de beste voetballers ter wereld naar Brazilië te halen. Mario raakt steeds meer overtuigd van ons project.' Witte rook kwam er sindsdien niet, naar verluidt omdat de huidige voorzitter van de club niet wil meewerken aan een deal.

Maar, zo verzekert Cordella nu wederom: Balotelli is in aantocht. 'Hij wil graag komen. Vergeet niet: na Real Madrid is Vasco de club met de meeste prijzen ter wereld.' De directeur kent de reputatie van de Italiaan ook. 'Al denk ik niet dat hij naar Rio komt om gekke dingen te doen. We kunnen nu nog niks afronden, maar hopelijk wil hij op ons wachten. Vasco heeft Balotelli namelijk nodig, en Balotelli heeft Vasco nodig. Wanneer hij komt, wordt hij voor onze fans een soort Maradona, een grootheid', zo sloot Cordella af met een opmerkelijke vergelijking.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.