Neymar verklapt toekomstplannen, Wolfsburg wordt shirtsponsor

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Neymar verklapt toekomstplannen, Wolfsburg wordt shirtsponsor
© Pro Shots

• Dat Neymar wel van een spelletje houdt, dat wisten we wel. Na zijn actieve spelersloopbaan is de Braziliaan van plan om hier serieus werk van te maken. 'Ik hou ontzettend van poker', zegt Neymar tegen het Franse CNews. 'Ik vind het leuk om te doen en denk dat ik na mijn carrière toernooien wil gaan spelen. Er zijn een aantal toernooien waar ik altijd al aan heb willen deelnemen, maar dat gaat nu nog even niet, vanwege het schema dat ik heb als profvoetballer.'

Neymar is al ambassadeur van PokerStars.
Neymar is al ambassadeur van PokerStars.

VfL Wolfsburg werkt samen met Chattanooga FC, een club die actief is op het derde niveau van de Verenigde Staten, en tilt deze samenwerking naar een heel nieuw niveau. De Duitse werkgever van Wout Weghorst wordt namelijk de shirtsponsor van de Amerikaanse vereniging. Zou dit nu wat extra fans gaan opleveren?

'Als ik in Italië had gespeeld, had ik kunnen proberen een status te verkrijgen als Ruud Gullit en Marco van Basten. Het grappige is dat ze toen Thomas Hässler haalden. Die werd bij Roma meteen verkozen tot beste speler van de wereld en werd in 1990 gelijk ook maar wereldkampioen met Duitsland.'
Gerald Vanenburg stond in 1989 op het punt de overstap te maken naar AS Roma. Op het laatste moment besloot de huidige Ajax-assistent alsnog bij PSV te blijven. Desondanks heeft de oud-international iets met de Romeinse club. 'Het is een mooie club en een mooie stad. Het is niet gelopen zoals het had moeten gaan, maar een mens maakt fouten in zijn leven. Soms maak je een keuze waarvan je achteraf denkt: had ik niet moeten doen. Dit was er zo eentje.' (Ajax-website)

'PSV is een warme club die spelers beschermt, maar qua voetbal past Mo het best bij Ajax. Als ik Marc Overmars was, zou ik hem meteen halen.'
Ismaïl Aissati volgt de ontwikkeling van PSV'er Mo Ihattaren op de voet. De 32-jarige middenvelder, die in afwachting van een nieuwe club traint bij Elinkwijk, heeft een duidelijk idee over de toekomst van Ihattaren. (AD)

• Door een arbitrale beslissing ten onder gaan in de Europa League? Sjaak Swart neemt de zorgen van de fans weg. Mister Ajax is niet te beroerd de helpende hand te bieden voor een Amsterdams succes in Rome.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• We weten niet of Ludovit Reis en Jay-Roy Grot er de hand in hebben gehad, maar voor het inhaalduel van VfL Osnabrück met Jahn Regensburg schalde Guus Meeuwis door het stadion. Overigens hielp 'Kedeng, kedeng' niet. Osnabrück verloor met Reis in de basis en Grot als invaller met 0-1.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Op deze vijftiende april gaan onze felicitaties naar Finidi George. De gewezen Ajacied heeft Abraham gezien. Verder gaan onze gelukwensen naar John Guidetti (29), Sjoerd Ars (37), Quincy Owusu-Abeyie (35), Andrés D'Alessandro (40), Leander Dendoncker (26) en Steven Defour (33).

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

{"title":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","titleMobile":"Nieuw bij TOTO? Ontvang 50x je inleg voor zege van PSV!","odd":"50.00","url":"https://partner.toto.nl/C.ashx?btag=a_432b_305c_&affid=205&siteid=432&adid=305&c=","bookmaker":{"name":"Toto","id":5002,"lightIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","darkIconUrl":"/dam/jcr:e7f305cf-dff6-4aeb-b07c-a92c6a2867c8/toto-2.svg","iconSize":27},"image":"jcr:5e9d6612-8d73-4c52-9042-dc628c0ede1a","position":"2","type":"link","articleLink":"/nieuws/actie-jacks-tot-100x-je-inzet-voor-een-zege-van-feyenoord-of-psv","articleId":"dd0a2af1-c5c3-4a1a-aab8-c34875dc201d","text":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO.","textMobile":"Wint PSV op bezoek bij SC Heerenveen? Bekijk de welkomstactie (24+) van TOTO."}
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.