Van Wolfswinkel ziet concurrent naar Premier League vertrekken

Reacties

West Ham United heeft op Deadline Day de komst van Albian Ajeti afgerond. De Zwitserse spits komt voor acht miljoen pond (8,7 miljoen euro) over van FC Basel, waar hij een concurrent van de door Feyenoord begeerde Ricky van Wolfswinkel was.

Van Wolfswinkel ziet concurrent naar Premier League vertrekken

Ajeti begon in het tweeluik met PSV in de tweede voorronde van de Champions League zowel in Eindhoven als in Zwitserland in de basis bij Basel en was tijdens het heenduel in het Philips Stadion verantwoordelijk voor de gelijkmaker (1-1). Nu vertrekt de 22-jarige international dus naar de Premier League, waar hij bij West Ham met Sébastien Haller om speelminuten gaat strijden.

De vraag is wat het vertrek van Ajeti betekent voor de toekomst van Van Wolfswinkel. De dertigjarige Nederlander speelde ook bij afwezigheid van zijn Zwitserse concurrent als rechtsbuiten in het CL-voorrondeduel met LASK Linz (1-2) en is bij Feyenoord nadrukkelijk in beeld als alternatief voor Nicolai Jørgensen. De Deense aanvaller is voorlopig niet inzetbaar door een knieblessure.

Voor West Ham is Ajeti de vierde aankoop van deze zomer. The Hammers verbraken het clubrecord door veertig miljoen euro neer te tellen voor Haller. Verder kwam de Spaanse middenvelder Pablo Fornals voor 28 miljoen euro over van Villarreal. De Portugese verdediger Gonçalo Cardoso leverde Boavista drie miljoen op, de keepers Roberto en David Martin kwamen transfervrij naar Londen.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.