Van Wermeskerken op weg naar PEC Zwolle

Reacties

Sai van Wermeskerken wordt de opvolger van Kingsley Ehizibue bij PEC Zwolle. De rechtsback komt transfervrij over van SC Cambuur en staat op het punt om een meerjarig contract te tekenen in het MAC3PARK Stadion.

Van Wermeskerken op weg naar PEC Zwolle

De 25-jarige Van Wermeskerken was het afgelopen seizoen een steunpilaar bij SC Cambuur, dat er via de play-offs niet in slaagde de Eredivisie te bereiken. De rechtsback gaat met zijn overstap naar PEC alsnog op het hoogste niveau van Nederland voetballen.

PEC Zwolle was na het vertrek van Ehizibue naar 1. FC Köln op zoek naar een nieuwe rechtsback. Van Wermeskerken moet nu met Bram van Polen gaan uitmaken wie er op die positie een basisplaats krijgt onder de nieuwe trainer John Stegeman.

Van Wermeskerken, zoon van een Nederlandse vader en een Japanse moeder, begon zijn carrière bij Ventforet Kofu in Japan en kwam via FC Dordrecht in de zomer van 2017 terecht bij SC Cambuur. In totaal heeft hij 129 duels in de Keuken Kampioen Divisie achter zijn naam, waarin hij twee keer scoorde en vijf assists gaf.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Meer PEC Zwolle
Meer over PEC Zwolle
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.