Van Weert bevestigt contact met Sporting Lissabon

Reacties

Tom van Weert verruilt mogelijk FC Groningen voor Sporting. De inmiddels 28-jarige aanvaller zegt momenteel op vakantie te zijn in Portugal, maar geeft toe dat er contact is met de Portugese topclub.

Van Weert bevestigt contact met Sporting Lissabon

De aanvaller van FC Groningen laat aan VI weten dat zijn telefoon is ontploft. Van Weert is vijf dagen op vakantie in Portugal en vliegt in principe zaterdag weer terug. Intussen vinden er wel serieuze gesprekken plaats. Het eerste contact tussen het management van de aanvaller en de Portugezen dateert al van enkele dagen geleden.

Van Weert, afgelopen seizoen goed 24 basisoptredens namens FC Groningen en twaalf doelpunten, staat zelf niet onwelwillend tegenover een nieuwe stap. De oud-speler van FC Den Bosch en Excelsior heeft nog wel een eenjarig contract in Groningen. Mocht hij definitief naar Portugal vertrekken, dan moet er dus een afkoopsom worden betaald. Eerder lieten de Groningers concurrent Lars Veldwijk al gratis vertrekken, hij tekende bij Sparta Rotterdam. Ook Juninho Bacuna lijkt op zeer korte termijn het Noordlease Stadion te gaan verlaten.

Van Weert zelf tempert vooralsnog de verwachtingen: 'Er kan wat gebeuren, maar het kan ook bij vijf dagen vakantie blijven…'

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.