Van Veen niet te stoppen in Schotse Premier League: 'More magic'

Reacties

Het duurde tot in de extra tijd, maar Kevin van Veen heeft zaterdag zijn imposante reeks in het shirt van Motherwell een vervolg gegeven.

Van Veen niet te stoppen in Schotse Premier League: 'More magic'
© Pro Shots
Motherwell
Motherwell
2 - 0
Kilmarnock
Kilmarnock

Net als Ross County, Rangers FC, Hibernian, Livingston, Dundee United en Celtic slaagde Kilmarnock er niet in Van Veen van het scoren af te houden in de Schotse Premier League. Hij maakte in de extra tijd een einde aan de onzekerheid; 2-0.

Voor de Nederlander was het zaterdag alweer de tiende treffer in de laatste zeven duels voor Motherwell. De Schotse club is mede dankzij de productie van de spits inmiddels nagenoeg veilig.

'Van Veen with more magic', stuurde zijn club via Twitter de wereld in na de volgende goal van de Nederlander, die dit seizoen inmiddels 25 keer heeft gescoord voor The Dossers. Vrijdag werd hij gekroond tot Premier League-speler van de maand april. Het was voor het eerst in vier jaar tijd dat een speler van Motherwell die eer ten beurt viel.

De fans van Motherwell hadden voor het duel met Kilmarnock met een knipoog naar de kroning van Charles hun held geëerd met een spandoek: 'King Kev, geboren om over ons te regeren.'  

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

In maart hadden we een portret van Van Veen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.