Van Rhijn vervolgt loopbaan mogelijk in Ligue 1

Reacties

Ricardo van Rhijn staat in de nadrukkelijke belangstelling van Montpellier. De Franse club heeft de 29-jarige verdediger in het vizier en wil toeslaan zodra het spelers heeft verkocht. Ook Willem II heeft geïnformeerd naar de status van de transfervrije Leidenaar.

Van Rhijn vervolgt loopbaan mogelijk in Ligue 1
© Pro Shots

De voormalige speler van Ajax, Club Brugge en AZ was afgelopen seizoen basisspeler bij SC Heerenveen en kwam tot negentien competitieduels in Friesland. De Friese club wilde met Van Rhijn verlengen, maar de verdediger legde de aanbieding naast zich neer. In de voorbije maanden was er veel interesse vanuit het buitenland, onder meer van OFI Kreta, Amiens, Maccabi Haifa en Panathinaikos, maar tot een transfer leidde het niet.

Inmiddels heeft Montpellier de rechtsback, die ook als centrale verdediger kan spelen, op de korrel. De club uit de Franse Ligue 1 is echter afhankelijk van de financiële situatie en zal eerst spelers moeten verkopen. In de tussentijd is er ook nadrukkelijk contact tussen Willem II en Van Rhijn. In eerder stadium legde de verdediger een aanbieding van ADO Den Haag naast zich neer.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Montpellier
Meer over Montpellier
Meer Ligue 1
Meer over Ligue 1
Meer R. van Rhijn
Meer over R. van Rhijn
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.