Van Persie ligt op schema voor wedstrijd tegen PSV

Reacties

Robin van Persie is goed op weg zondag tegen PSV zijn rentree maken. Feyenoord-trainer Giovanni van Bronckhorst blijft nog wat voorzichtig.

Van Persie ligt op schema voor wedstrijd tegen PSV

Van Persie liet afgelopen verstek gaan voor het duel met FC Groningen, zoals hij eerder de wedstrijd tegen Heracles Almelo vanwege spierproblemen miste. Van Bronckhorst wilde geen risico lopen met de aanvaller met het oog op de topper tegen PSV van zondag.

Van Persie ligt op koers voor de wedstrijd tegen de Eredivisie-koploper in De Kuip. Maandag zette hij volgende stappen. 'Robin heeft na een aantal weken weer met de groep meegetraind, ook gisteren al een deel. Ik ben blij dat hij weer terug is', aldus Van Bronckhorst op de clubwebsite.

De trainer hield een duidelijke slag om de arm. 'We zullen deze week goed moeten kijken wat hij allemaal kan en hoe hij er tegen het einde van de week voor staat om te kijken wat er mogelijk is tegen PSV.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.