Van Persie kijkt ook naar zichzelf na 'zware domper'

Reacties

Robin van Persie zat in zak en as na de thuisnederlaag die Feyenoord zaterdagavond leed tegen Willem II. De routinier trok ook het boetekleed aan.

Van Persie kijkt ook naar zichzelf na 'zware domper'

'Ik reken het ook mezelf aan, in de beginfase kreeg ik een goede kans. Die bal had gewoon op doel moeten zijn', liet een aangeslagen Van Persie weten voor de camera van FOX Sports.

Een verklaring voor de verliesbeurt had de ex-international niet. 'We kwamen twee keer goed voor, er was helemaal niets aan de hand. We hielden het alleen niet vast. Of wij fouten maakten bij die tegengoals? Ik moet de beelden nog terugzien, maar het mag gewoon niet gebeuren. Wij moeten zo'n wedstrijd uitspelen.'

Tot zaterdagavond was de vorm in De Kuip juist iets waar Feyenoord zich aan kon vastklampen in een moeizaam seizoen. 'Het is heel vaak in uitduels gebeurd, maar nu overkomt het ons ook thuis. Ik ben zwaar teleurgesteld. Het was slecht van onze kant, dit is een zware domper.'

Na de interlandperiode gaat Feyenoord op bezoek bij FC Utrecht. In de midweek die volgt, wacht een thuisduel met SC Heerenveen.

'Er valt genoeg aan te merken op Van Geel, al staat hij niet op het veld'
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.