Van Persie geniet van 'bizarre' Klassieker en noemt mooiste moment

Reacties

Robin van Persie heeft intens genoten van de Klassieker tegen Ajax. De Feyenoord-aanvoerder was met twee doelpunten een van de grote hoofdrolspelers in de spectaculaire 6-2 overwinning op de rivaal.

Van Persie geniet van 'bizarre' Klassieker en noemt mooiste moment

Na een uitgebreide ereronde kwam Van Persie als eerste voor de camera. 'Een bizarre wedstrijd', was zijn eerste conclusie in gesprek met FOX Sports. 'Doelpunten, passie, strijd en óók goed voetbal. Eigenlijk zat hier alles in. Mooi toch?', lachte de routinier, die de 3-2 en de 4-2 voor zijn rekening nam.

'Ik heb genoten van onze spirit. Het was toch wel een domper dat ze weer terugkwamen naar 2-2, dat is toch even lastig. Maar iedereen heeft gestreden. We kwamen terug in de wedstrijd en klapten er vol overheen. Het publiek was echt onze twaalfde man. Blijkbaar hebben we dat toch nodig.'

Waar had Van Persie het meest van genoten? 'Het moment dat we terugliepen naar de middenstip na de 3-2. Ik keek om me heen en dacht: dit is toch wel heel erg mooi. Ik nam alles in me op, dat was voor mij het mooiste moment vandaag. We hebben gewoon een fantastische groep, soms worden mensen moe van mij als ik dat zeg, maar ik geloof echt in deze gasten. Ze kunnen fantastisch voetballen.'

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Ajax compleet verrast met fenomenale Van Persie in de spits'
Yassin Ayoub na Feyenoord - Ajax.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Feyenoord
Meer over Feyenoord
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.