Van Persie doet ritme op bij verliespartij tegen Heerenveen

Reacties

Robin van Persie heeft maandag een uur meegespeeld bij de reserves van Feyenoord. De aanvaller deed bij de ploeg van coaches Roy Makaay en Jan Wouters ritme op. De Rotterdammers verloren wel in de eigen Kuip met 0-1 van Jong Heerenveen.

Van Persie doet ritme op bij verliespartij tegen Heerenveen

Bij Feyenoord begonnen niet de minste namen aan de aftrap. Het elftal bestond uit zeven spelers die dit seizoen al minuten maakten bij het eerste elftal. Naast Van Persie stonden onder meer Justin Bijlow, Kevin Diks, Erik Botteghin, Sofyan Amrabat, Jean-Paul Boëtius en Dylan Vente aan de aftrap.

De bezoekers maakten echter al vroeg in de wedstrijd de enige goal van de middag via buitenspeler Marco Rojas, hij tikte van dichtbij binnen. Van Persie werd na een uur spelen uiteindelijk gewisseld voor Orkun Kökcü.

Van Persie keerde afgelopen januari na veertien jaar terug bij Feyenoord. Sindsdien is hij nog niet helemaal fit en moet hij het vooral hebben van korte invalbeurten bij het eerste elftal. In vijf competitiewedstrijden wist hij al wel één keer te scoren. 

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.