Van Persie blijft betrokken bij Feyenoord

Reacties

Robin van Persie heeft zijn aflopende contract als trainer in de jeugdopleiding verlengd. De oud-aanvaller zette zijn handtekening onder een verbintenis voor twee jaar.

Van Persie blijft betrokken bij Feyenoord
© Pro Shots

Van Persie was afgelopen seizoen voor het eerst werkzaam in de jeugd van Feyenoord, waar hij samen met Brian Pinas de leiding over Feyenoord Onder-16 had. Die rol blijft hij ook na dit seizoen vervullen, hij zal ook actief blijven bij het eerste elftal in een ondersteunende rol als veldtrainer.

'Terugkijkend op mijn eerste jaar als trainer heb ik ontzettend veel geleerd en genoten', stelt Van Persie. 'Het mooiste van het trainersvak is dat je spelers dingen ziet oppikken en daardoor iedere dag beter ziet worden. Ook volgend seizoen bestaat mijn trainingsgroep uit zeer talentvolle spelers en zal het weer een mooie uitdaging zijn om daarmee aan de slag te gaan.'

Het nieuws van de contractverlenging van Van Persie volgt enkele weken na eerder heugelijk nieuws uit kamp Van Persie. Zoon Shaqueel van Persie ondertekende op 16 mei zijn eerste profcontract, hij speelde dit seizoen onder zijn vader.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.