Van Nistelrooij over wilde verhalen: 'Ik vind het enorm opgeblazen'

Reacties

Ruud van Nistelrooij wil niets weten van onrust in de technische staf van PSV. Deze week kwam naar buiten dat het zou rommelen in Eindhoven, maar dat is volgens Van Nistelrooij niet zo.

Van Nistelrooij over wilde verhalen: 'Ik vind het enorm opgeblazen'
© Pro Shots

Op de achtergrond zou het rommelen bij PSV, omdat Van Nistelrooij naar verluidt niet op kan schieten met zijn assistenten Fred Rutten en André Ooijer. Laatstgenoemde vertrekt na dit seizoen uit de staf, zo werd eerder al bekend. De hoofdtrainer van PSV heeft de verhalen gelezen. 'Ja, ik schrok daar ook van en vind het enorm opgeblazen', reageert Van Nistelrooij op de vraag van ESPN.

Er is weinig aan de hand, zegt Van Nistelrooij over het verhaal. 'De temperatuur in de trainerskamer is gewoon lekker achttien graden. Natuurlijk stijgt die wel eens naar het kookpunt, omdat je ergens mee bezig bent, maar buiten zijn we een eenheid. Dat zijn we altijd geweest. Ik begrijp de ophef niet zo.'

PSV speelt zondagmiddag thuis tegen sc Heerenveen. Bij winst is de tweede plek veiliggesteld en gaan de Eindhovenaren de voorronde van de Champions League in.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.