Van Nistelrooij neemt Hoever niet mee naar Glasgow

Reacties

PSV reist maandagmiddag zonder Ki-Jana Hoever af naar Schotland, voor de eerste ontmoeting met Rangers FC in de play-offronde van de Champions League. Ruud van Nistelrooij heeft de verdediger niet geselecteerd: Hoever doet maandagavond mee met Jong PSV tegen FC Dordrecht.

Van Nistelrooij neemt Hoever niet mee naar Glasgow
© Pro Shots
Glasgow Rangers
Glasgow Rangers
2 - 2
PSV
PSV

Hoever wordt dit seizoen door PSV gehuurd van Wolverhampton Wanderers en had in de gewonnen strijd om de Johan Cruijff Schaal nog een basisplaats. De jeugdinternational maakte toen echter geen goede indruk. Bij beide duels met AS Monaco én zaterdag tegen Go Ahead Eagles liet Van Nistelrooij Hoever al op de bank zitten; voor het duel van dinsdag heeft de coach de verdediger niet nodig.

Van Nistelrooij kan nog geen beroep doen op Carlos Vinicius, Mauro Júnior en Yorbe Vertessen. Richard Ledezma blijft in Nederland voor aanvullende onderzoeken: de Amerikaan viel zaterdag geblesseerd uit tegen Go Ahead Eagles na een grove charge op zijn enkel. Meer duidelijkheid volgt aan het einde van de dag.

Selectie PSV: Benítez, Teze, Obispo, Ramalho, Sangaré, Simons, Van Ginkel, De Jong, Gakpo, Gutiérrez, Drommel, Til, Branthwaite, Veerman, Waterman, Luckassen, Bakayoko, Saibari, Mwene, Max, Savio, Oppegard.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.