Van Kaam laat medische keuring bij Fortuna lopen na ontslag Ultee

Reacties

De commotie bij Fortuna Sittard na het ontslag van Sjors Ultee heeft zijn weerslag gehad op de komst van Daniël van Kaam. De middenvelder had zich maandag bijna aan de Limburgers verbonden.

Van Kaam laat medische keuring bij Fortuna lopen na ontslag Ultee
© Pro Shots

Eind vorige week meldde VI al dat Van Kaam op weg was van FC Groningen naar Limburg. Maandag stond er vervolgens een medische keuring ingeboekt voor de international van Jong Oranje, maar Van Kaam heeft zich vanwege het ontslag van Ultee op het laatste moment bedacht. Daardoor heeft de keuring niet plaatsgevonden, melden meerdere bronnen aan VI.

'Daniël heeft maandag inderdaad zijn transfer naar Fortuna on hold gezet', geeft technisch directeur Mark-Jan Fledderus van FC Groningen desgevraagd aan. Het hoe en waarom laat de td in het midden. 'We hebben dinsdagmiddag een gesprek met Daniël over hoe nu verder.'

Van Kaam en FC Groningen zijn al langere tijd op elkaar uitgekeken. De middenvelder mag van trainer Frank Wormuth al weken niet meer met de eerste selectie meetrainen. Van Kaam stond voor zijn op handen zijnde transfer naar Sittard ook in de belangstelling van FC Emmen en Excelsior.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.