Van Hooijdonk koning te rijk: 'Dit gevoel is onbeschrijflijk'

Reacties

Hij moest er lang op wachten, maar maandag maakte Sydney van Hooijdonk eindelijk zijn eerste treffers in het shirt van NAC Breda. In zijn 24ste wedstrijd voor de club was hij als invaller tweemaal trefzeker tegen Jong AZ, waarmee hij zijn ploeg de zege bezorgde (1-2).

Van Hooijdonk koning te rijk: 'Dit gevoel is onbeschrijflijk'

Onder toeziend oog van vader Pierre groeide Van Hooijdonk junior uit tot de man van de wedstrijd in Almere. 'Dit is een avond waar ik al heel lang naar uitkijk. Ik ben zo blij dat het nou eindelijk een keer gelukt is. Dit gevoel is onbeschrijflijk', zegt hij op de clubsite.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'De eerste goal was mijn eerste balcontact. Het enige wat ik kon doen was met mijn achterhoofd de bal verlengen en dat lukte. Ik keek achter me en zag de bal in het doel vallen', aldus Van Hooijdonk, die tien minuten later nog eens scoorde na een combinatie met Finn Stokkers.

Trainer Ruud Brood was blij voor de negentienjarige aanvaller. Hij had dit seizoen nog geen basisplaats in petto voor Van Hooijdonk, maar zag hoe die zijn kans pakte als invaller. 'Het is natuurlijk prachtig voor hemzelf en voor het team. We weten dat hij gevaarlijk kan zijn. Het is geweldig wat Sydney vandaag heeft gedaan', sprak Brood tevreden.

Vorig jaar haalde Sydney van Hooijdonk in gesprek met VI herinneringen op aan vroeger en sprak hij zijn ambities uit:

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer NAC Breda
Meer over NAC Breda
Meer Keuken Kampioen Divisie
Meer over Keuken Kampioen Divisie
Meer S. van Hooijdonk
Meer over S. van Hooijdonk
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.