Van Hintum begint aan derde periode bij Vitesse

Reacties

Vitesse en Marc van Hintum hebben elkaar gevonden in een contract voor drie jaar. De oud-international wordt in Arnhem hoofd scouting.

Van Hintum begint aan derde periode bij Vitesse

'Marc voldoet aan het profiel van een hoofd scouting. Hij is een Vitessenaar, heeft een uitgebreid nationaal en internationaal netwerk en ervaring in het vak', zei technisch directeur Mo Allach op de website van Vitesse.

Van Hintum staat te trappelen zijn bijdrage te leveren. 'Vitesse zet een essentiële stap richting de toekomst. Investeren in de scouting en jeugd is belangrijk voor de continuïteit van Vitesse. Ik zie dat er nu steeds meer oud-Vitessenaren terug keren. Dat is belangrijk voor de identiteit. Ik kijk er naar uit terug te keren bij de club die mij veel heeft gebracht.'

Voor de 46-jarige Van Hintum wordt het zijn derde periode bij Vitesse. Na 122 competitieduels in de periode van 1997 tot 2001 was hij tussen 2008 en 2010 technisch directeur.  

Stel je vraag aan onze clubwatchers op VI Premium. Probeer VI Premium nu 2 weken gratis! Al abonnee van het magazine? Regel hier je gratis toegang.
Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.