Van Hanegem vernietigend over Memphis, KNVB hoeft Van Basten niet te bellen

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Hanegem vernietigend over Memphis, KNVB hoeft Van Basten niet te bellen
© Pro Shots

'Iemand moet hem vertellen dat het niet Memphis tegen Polen was, maar gewoon Oranje tegen Polen.' 
Memphis Depay kreeg complimenten voor zijn spel tegen Polen, maar daar begrijpt Willem van Hanegem helemaal niets van. 'Tegen Polen deed Memphis lekker wat hij zelf wilde. Hij liep overal, behalve in de punt van de aanval. Hij bracht de andere spelers daarmee in de problemen', bromt De Kromme in zijn column in het Algemeen Dagblad.

• In de zoektocht naar een nieuwe bondscoach voor het Nederlands elftal passeren verschillende namen de revue. De KNVB hoeft Marco van Basten, die tussen 2004 en 2008 al bondscoach was, in ieder geval niet te bellen. 

• Omgaan met de media is een belangrijk deel van het trainersvak. Daar moet John Yems, de coach van Crawley Town, nog even over geïnformeerd worden.

'Momenteel is alles een stap terug, als je Liverpool verlaat. Ik zie ze eigenlijk alleen slechter worden als spelers worden afgeleid door al die geruchten.'
Robbie Fowler zou het in sportief opzicht niet begrijpen als Georginio Wijnaldum ingaat op een aanbieding van Barcelona. 'Maar samenwerken met Ronald Koeman is ongetwijfeld speciaal voor hem. Vroeger op straat heeft hij ongetwijfeld de vrije trap nagedaan waarmee Koeman in 1992 de Europa Cup I-finale besliste.' (Daily Mirror)

• Gelijke monniken, gelijke kappen. Ook voor de geblesseerde Cristiano Ronaldo gelden de coronaregels.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• Vandaag precies 28 jaar geleden kreeg Hans Kraay junior het voor elkaar om al na drie seconden een gele kaart te krijgen. Het moment speelde zich af tijdens Feyenoord - Dordrecht'90.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

• De ultieme cultheld van het Nederlandse voetbal is jarig! Jozséf Kiprich tikt deze zondag de 57 jaar aan. Tijdens onze recente verkiezing rekende de Tovenaar van Tatabánya af met Martin Drent en Gerard den Haan.

• Ook voor Fabio Caracciolo (36), Joseph Yobo (40), Søren Larsen (39), Carlo Cudicini (47) en Massimo Maccarone (41) hangen de slingers vandaag. Van harte gefeliciteerd!

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.