Van Gaal laat ook Taylor nog debuteren in Polen

Reacties

Bondscoach Louis van Gaal heeft Kenneth Taylor donderdagavond zijn Oranje-debuut gegund. De Ajax-middenvelder kwam in de slotfase in het veld op bezoek bij Polen.

Van Gaal laat ook Taylor nog debuteren in Polen
© Pro Shots
Polen
Polen
0 - 2
Nederland
Nederland

Oranje stond op dat moment al met 0-2 voor in Warschau. Met zijn entree werd Taylor de 49ste debutant die onder Van Gaal voor het eerst mocht aantreden in Oranje. De huidige bondscoach was in twee eerdere periodes ook al Oranje-keuzeheer. Taylor werd zo de 793ste Oranje-international ooit.

Taylor brak dit seizoen definitief door bij Ajax. De middenvelder volgde met zijn debuut zijn ploeggenoot Remko Pasveer, die verrassend een plek onder de lat kreeg in het Nations League-duel bij Polen.

Overigens kwam Taylor als vervanger van Steven Berghuis, die in de beginfase van het duel op zijn beurt de geblesseerde Teun Koopmeiners had afgelost.

VI stond deze week in het blad en op VI PRO uitgebreid stil bij de ontwikkeling van Taylor. Lees het hele verhaal met en over hem hieronder.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.