Grootheden feliciteren Van der Sar, Verratti gepest door ploeggenoten

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Grootheden feliciteren Van der Sar, Verratti gepest door ploeggenoten
© Pro Shots

Edwin van der Sar viert vandaag zijn vijftigste verjaardag en wordt gefeliciteerd door vele grote namen uit de voetballerij. Ajax bundelde de felicitaties en kwam zo uit op een mooi filmpje. 

• Paris Saint-Germain speelde woensdag in de Champions League tegen Istanbul Basaksehir, en won met 0-2, maar voor Marco Verratti werd het pas na afloop écht spannend.

'Ik ben behoorlijk gelovig en praat graag over mijn religie op social media. Daar zal het wel vandaan komen.'
• Manchester United-middenvelder Fred heeft bij de club de bijnaam Pastoor Fred gekregen en heeft wel een idee hoe zijn ploeggenoten dat bedacht hebben. (MUTV)

'Alleen werd het telefoontje van de NOS door andere media voorgesteld als een open sollicitatie. Maar dat was het juist níet. Ik probeerde duidelijk te maken dat ik niet gevraagd werd en dat ik de vorige keer, toen ik wél werd gevraagd, het óók niet gedaan heb.'
Louis van Gaal legt bij Radio 538 uit waarom zijn naam ineens bovenaan het lijstje van kandidaat-opvolgers van Ronald Koeman prijkte. Hij is met pensioen en hij heeft zijn vrouw Truus ook niet gevraagd de draad weer op te pakken. 'Het gesprek met Truus is niet geweest.'

'Donny van de Beek kan bij Manchester United worden wat Thomas Müller is bij Bayern München. Iedereen probeerde hem uit de ploeg te werken, maar als hij erin staat dan kan je hem er niet uit krijgen vanwege zijn goals en zijn assists.'
• Oud-international en voormalig Manchester United-middenvelder Owen Hargreaves ziet wel een rol voor Van de Beek weggelegd op Old Trafford. (BT Sport)

Ansu Fati vergat woensdag niet dat hij een belofte had gedaan aan een ballenjongen in Turijn. En dus gaf de aanvaller van Barcelona zijn shirtje na het Champions League-duel met Juventus aan de jongen. En tijd voor een selfie was er natuurlijk ook.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

'Van wat ik hoorde, was hij beter dan de Chelsea-keepers. Maar dat was voordat Édouard Mendy kwam.'
• Volgens de gewezen Australische international Mark Schwarzer is het geen verrassing dat Petr Cech zijn keepershandschoenen weer oppakt bij Chelsea. Ondanks zijn 38 jaar komt de gestopte Tsjech beter voor de dag dan Kepa Arrizabalaga en Willy Caballero, zo vertelde Schwarzer tegen Optus Sports. 'Hij trainde en presteerde beter.'

• Afgetreden Barcelona-voorzitter Josep Maria Bartomeu meldde en passant over de plannen van een nieuwe Europese topliga. Volgens Arsène Wenger steekt er een financieel argument achter de plannen. 'De Premier League is superieur', wijst de Fransman in The Guardian op de financiële voorsprong van de Engelse competitie. 'De andere competities willen dat voordeel kapot maken.'

• Op 29 oktober hebben we een mooi rijtje van jarigen. Edwin van der Sar noemden we hierboven al en ook Phillip Cocu ziet vandaag Abraham. Robert Pirès (47), Serdar Gözübüyük (35), Thorsten Fink (53), Jérémy Mathieu (37) en Dick Voorn (72) zijn ook een jaartje ouder geworden. Van harte, heren!

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.