Van Egmond kan record aanscherpen dankzij boek over Derksen

Reacties

Michel van Egmond kan voor de vierde keer de NS Publieksprijs in de wacht slepen. Dit jaar is de bestsellerauteur genomineerd met Derksen, dat hij samen met Antoinnette Scheulderman schreef.

Van Egmond kan record aanscherpen dankzij boek over Derksen
© Pro Shots

Van Egmond en Scheulderman schetsen in het boek een indringend portret van Johan Derksen, de man die vele jaren aan het roer stond van Voetbal International en nog steeds in de picture staat door zijn optredens in Veronica Inside.

De andere kanshebbers zijn Saskia Noort met Bonuskind, Lale Gül met Ik ga leven, Jan Dijkgraaf met Martien, Hendrik Groen met Opgewekt naar de eindstreep en Maike Meijer met Wen er maar aan. De stembussen sluiten 17 november om 19.30 uur en stemmen kan hier.

Van Egmond won de prestigieuze prijs in 2017 met De wereld volgens Gijp, in 2014 met Kieft en in 2013 met Gijp en gaat nu dus op voor een vierde triomf, waarmee hij zijn recordaantal zeges verder kan aanscherpen. Samen met clubwatcher Martijn Krabbendam bespreekt hij wekelijks het wel en wee van Feyenoord in de Dick Voormekaar Podcast.

'Kuijt heeft gelijk, Feyenoord is net een politieke partij'
Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.