Van Duinen lacht om mislukte omhaal, Rami woest na vraag over Pamela Anderson

Reacties

In de rubriek 'In de Kantlijn' verzamelt de redactie van VI.nl de laatste opmerkelijke voetbalberichten. Rare, leuke of opvallende quotes, enorme blunders, schitterende doelpunten of nieuws met een knipoog vind je hieronder. Veel plezier!

Van Duinen lacht om mislukte omhaal, Rami woest na vraag over Pamela Anderson

'Juf Henriëtte zal mij hier wel op aanspreken bij pilates.'
Mike van Duinen probeerde zaterdag tegen Excelsior te scoren met een niet al te elegante omhaal. Hij verwacht er links en rechts nog wel wat opmerkingen over.

• Pamela Anderson zorgde onlangs voor verbaasde blikken, toen zij aangaf dat Adil Rami iedere dag van Parijs naar Marseille en weer terug reist, om hun relatie te laten werken. Van Parijs naar Marseille is een flinke afstand en een Franse journalist wilde dan ook weleens weten hoe Rami dat voor elkaar kreeg. De verdediger van Olympique Marseille zat echter niet op die vraag te wachten.

'Dit interesseert me geen f*ck', reageerde Rami boos op een persbijeenkomst. 'Ik ben hier om te praten over de wedstrijd tegen SM Caen. Als jij roddelblaadjes wil verkopen, dan is dat jouw probleem, maar ik werk daar niet aan mee. Vraag me daar niet naar! Ik hoef mezelf niet te verantwoorden. Ik hou van voetbal en ik hou van Marseille, dat is alles wat belangrijk is.' Een gevoelig snaartje, dat is wel duidelijk...

• Ben jij scheidsrechter en in Breda op zoek naar een lekkere tomaat? Nou, dan heb je bij deze groenteboer in ieder geval pech. Die is namelijk helemaal klaar met scheidsrechters nadat FC Utrecht vrijdagavond een zeer discutabele strafschop kreeg tegen NAC. Uiteindelijk won Utrecht met 2-1.

'Vorig seizoen had ik bij Juventus een afspraak met Miralem Pjanic: ik zou de vrije trappen nemen die voor een linkspoot op een gunstige plek lagen, hij nam ze met rechts. Maar natuurlijk weet iedereen nu hoe het werkt: Cristiano neemt de vrije trappen, wij komen er alleen bij staan voor de foto. Ook bij penalty's is het duidelijk: Ronaldo is de eerste penaltynemer, dan kom ik en dan Pjanic.'
Paulo Dybala en Miralem Pjanic waren vorig seizoen nog de mannen die de vrije trappen namen bij Juventus. Alles is echter anders nu Cristiano Ronaldo gearriveerd is in Turijn. Dybala kan er wel om lachen.

'Ik heb al een kapper gevonden in Monza die alle spelers gratis wil knippen. Verder moeten de spelers een voorbeeld zijn. Zij moeten hun excuses aanbieden aan de tegenstander na het maken van een overtreding en de scheidsrechter moet met respect behandeld worden.'
• Iedereen mag weten dat Silvio Berlusconi terug is in het Italiaanse voetbal. De voormalig eigenaar van AC Milan heeft de club Monza gekocht en daar zijn direct enkele bizarre regels ingevoerd. Zo wil Berlusconi alleen Italiaanse spelers die bovendien een goed kapsel hebben. Baarden en tatoeages zijn verboden, net als oorbellen.

'Het was een aankoop die niemand echt nodig vond. Er waren met Marcus Rashford en Anthony Martial al voldoende goede opties voor die positie. Ik had wel verwacht dat hij kwaliteit zou brengen, maar hij heeft nog niets laten zien. Ik heb geen idee of hij ruzie heeft met de manager.'
• Alexis Sánchez heeft de hoge verwachtingen bij Manchester United nog geen moment in kunnen lossen sinds zijn komst van Arsenal in januari dit jaar. Paul Scholes, clubicoon van United, snapt ook niet waarom de Chileen werd binnengehaald. (BBC)

'Ik zeg je: hij gaat niet naar Manchester. En ik geloof ook niet dat hij José Mourinho gebeld heeft om te ontkennen dat hij in gesprek zou zijn met United. Als dat wel klopt, eet ik twee ratten. Ik geloof het echt niet, want de relatie tussen Zidane en Mourinho is nog nooit goed geweest.'
• Zinedine Zidane wordt genoemd als mogelijke nieuwe manager van Manchester United, dat zou overwegen om afscheid te nemen van José Mourinho. Christophe Dugarry, die jarenlang met Zidane speelde bij de nationale ploeg van Frankrijk, gelooft er echter niks van. (RMC Sport)

Kevin Diks viert vandaag zijn 22ste verjaardag. De rechtsback kwam vorig seizoen op huurbasis uit voor Feyenoord, maar is inmiddels weer terug in Italië bij Fiorentina. Waar de trainer Diks bij het maken van zijn opstelling steeds lijkt te vergeten (Diks speelde dit seizoen nog geen minuut), is de afdeling social media in Florence wel oplettend.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.