Van der Water betuigt spijt, biedt excuses aan en traint weer mee

Reacties

Silvester van der Water heeft woensdag zijn excuses aangeboden aan de spelersgroep en trainersstaf van Heracles Almelo. De 23-jarige aanvaller is daarop in genade aangenomen.

Van der Water betuigt spijt, biedt excuses aan en traint weer mee
© Pro Shots

Van der Water meldde zich afgelopen weekend via een Whatsappje aan de trainer af voor het Eredivisie-duel met Willen II. De rechtsbuiten wil naar Orlando City vertrekken en baalde dat de club hem vooralsnog niet laat gaan. Heracles vond het bod van de Amerikanen veel te laag en houdt de aanvaller voorlopig aan zijn doorlopende contract.

De wijze waarop Van der Water zich afmeldde voor de wedstrijd in Tilburg schoot bij Heracles in het verkeerde keelgat. Trainer Frank Wormuth noemde het 'puberaal gedrag', technisch directeur Tim Gilissen zei dat de buitenspeler zijn club in de steek had gelaten en had het over werkweigering.

Maandag meldde Van der Water zich weer in Almelo, maar de clubleiding stuurde hem naar huis. De linkspoot kreeg de hoogst mogelijke boete opgelegd wegens zijn 'onacceptabele gedrag' en was pas twee dagen weer welkom, omdat de selectie dinsdag een vrije dag had.

Woensdagochtend heeft Van der Water in een gesprek met Gilissen spijt betuigd en zijn eigen handelen afgekeurd. Daarna heeft hij zijn excuses aangeboden aan spelers en staf. Die werden aanvaard en dus trainde Van der Water weer mee met de groep, die zich voorbereidt op het thuisduel met PSV van komende zondag.

Het lijkt erop dat je één of meerdere social media-scripts op VI.nl hebt uitgeschakeld. Daarom worden er geen social posts of liveblogs geladen. Wijzig hier je instellingen.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Heracles Almelo
Meer over Heracles Almelo
Meer S. van der Water
Meer over S. van der Water
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.