Van der Vaart adviseert Van de Beek: 'Real Madrid is een lastige club'

Reacties

Rafael van der Vaart heeft zijn twijfels of Real Madrid de juiste club is voor Donny van de Beek. De Ajax-middenvelder wordt al lange tijd in verband gebracht met een transfer naar de Spaanse grootmacht, maar heeft ook andere opties.

Van der Vaart adviseert Van de Beek: 'Real Madrid is een lastige club'
© Pro Shots

Afgelopen week werd duidelijk dat ook Manchester United de interesse in Van de Beek kenbaar heeft gemaakt bij algemeen directeur Edwin van der Sar. 'Ik denk dat Donny heel goed in Engeland zou passen', reageert Guus Hiddink zondagavond bij de NOS, waar ook Van der Vaart was aangeschoven.

'Die transfer van Donny naar Real komt er maar niet doorheen. Je hoort ook wat geluiden dat Man United hem wil hebben. Maar ik zou Bayern München ook een heel mooie club voor hem vinden, of Borussia Dortmund', denkt Van der Vaart hardop na. De 37-jarige oud-international maakte in 2008 via HSV de overstap van Ajax naar Real Madrid en waarschuwt Van de Beek.

'Real is echt een lastige club. Ik zou het zonde vinden als hij daar niet meer aan spelen toekomt, daar hebben we met het Nederlands elftal ook niets aan', stelt Van der Vaart. 'Het zou beter zijn als hij naar een club gaat waar ze wat meer gevoel hebben en een duidelijker idee voor de spelers. Maar ga jij maar eens even nee zeggen tegen dat mooie witte shirt', voegt hij eraan toe.

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Meer Ajax
Meer over Ajax
Meer Real Madrid
Meer over Real Madrid
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.