Van der Hoorn vertrekt: 'Alleen Jezus op wereld om te lijden'

Reacties

Fred van der Hoorn stopt na dit seizoen als technisch directeur bij FC Den Bosch. De clubicoon van de Brabanders is klaar met alle 'bagger' die hij met name dit seizoen over zich heen heeft gekregen.

Van der Hoorn vertrekt: 'Alleen Jezus op wereld om te lijden'

Van der Hoorn kreeg vooral veel kritiek van de FC Den Bosch-supporters naar aanleiding van het sjeik-incident van Pownews, de introductie van Brabant United (gezamenlijke opleiding van FC Den Bosch en RKC Waalwijk) en de hernieuwde financiële problemen van de Eerstedivisionist.

'Ik werd gekielhaald door de supporters. Ik was een verrader, ik had de ziel van de club verkocht. Maar ik beslis hier niets alleen en we denken allemaal dat dit het beste is voor FC Den Bosch. Het is de toekomst. Maar nee hoor, niks dan bagger van de fans. Ik kan je mails laten lezen waarin ik op een schandalige manier word bedreigd. Ik heb zelfs politiebegeleiding gehad. Dat hoefde van mij niet. Ik zei tegen die agenten, geef ze alsjeblieft een kans, dan reken ik wel met ze af', aldus Van der Hoorn.

In het artikel, woensdag in zijn geheel te lezen in Voetbal International, stelt Van der Hoorn dat het voor hem genoeg is geweest. 'Ik werk 24 uur per dag aan de gezondmaking van FC Den Bosch en intern is wel bekend wat ik daarna ga doen. Dat zegt denk ik wel genoeg. Mijn vrouw zegt: ''Fred jongen, er is er maar één op de wereld gekomen om te lijden. Dat is Jezus Christus en niet wij.'' Dat is wel een eyeopener geweest voor me.'

Bekijk hier al onze video's
Gerelateerde artikelen
Praat mee

Om mee te kunnen praten, moet je ingelogd zijn met je VI-account.

Reacties worden op dit moment geladen.